Loading...

❤ Rádi Vám pomůžeme s objednávkou po telefonu : +420 776634912 - po-pá 9:00-16:00 ❤

×

Jak si zkrášlit zahradu?

16.04.2021 04:49

Máte po zimě zničený trávník a Vaše zahrada vypadá jako pěst na oko? Tak zkuste zahradní dekorace, které jednoduše a přitom výrazně zkrášlí Vaši zahradu a promění ji v neskutečný unikát. Zdobení Vaší zahrady navíc nemusí být žádnou drahou záležitostí. 

Pojďme se společně podívat na tři možnosti, jak popustit uzdu fantazii a udělat si ze zahrady originální místo k zábavě i odpočinku.

1. Dřevěné zahradní dekorace

Pokud jste vždy chtěli zkusit rebelii, proč neskloubit příjemné s užitečným a nepoužít Vaše výtvory v zahradě? Pokud máte šikovné ruce, určitě to nebude žádný problém! Při práci Vám s radostí pomůže gravírovací pero, se kterým vykouzlíte přenádherné kresby nejen na dřevěné podklady. Hravě s ním vytvoříte dekorace ze skla, kovu i plastu.

2. Solární osvětlení

Většina zahradních dekorací s tmou zmizí, to však neplatí o solárním osvětlení. Inteligentní čidla automaticky zapnou světlo při setmění nebo pohybu. Díky solární energii navíc neřešíte elektrické kabely, nerostou Vám účty za elektřinu a odpadá Vám starost s výměnou žárovek. Efektivně se nabíjí ve dne a je schopné v noci svítit, i když pár dní nesvítilo slunce.

Nebo se váš příbytek může snadno proměnit na pohádkový dům, které vytvoří kouzelnou atmosféru. Stačí si pořídit náš LED projektor. Jeho nastavení je velmi jednoduché. Stačí stisknout tlačítko na projektoru a vybrat si 1 z 12 možných motivů. Ať už budete mít náladu na květiny nebo sněhové vločky, je to jen a jen na Vás.

3. Vodní dekorace

Máte na zahradě jezírko? Že ne? Nevadí! Podobnou atmosféru si můžete jednoduše vytvořit například solární fontánou, kterou stačí položit do vody a o úžasný pohled na malý gejzír máte postaráno.

Pokud jste spíše praktický člověk a rádi spojujete příjemné s užitečným, určitě si oblíbíte vodní mlhu, která Vás během horkých dnů osvěží a zároveň se postará o vláhu pro Váš trávník.

A sami dobře víte, že na zahradě není nic krásnějšího než pěstěný zelený trávník.

A na závěr Vám doporučujeme zvelebovat svou zahradu s chladnou hlavou a nenechat se pobláznit různými módními vlnami, jako jsou kamenné dekorace, které je nutné každé 2 roky předělávat.