Loading...

❤ Rádi Vám pomůžeme s objednávkou po telefonu : +420 776634912 - po-pá 9:00-16:00 ❤

×

Žiju s velkým tajemstvím. Kdyby se to někdo dozvěděl, náš život se rozpadne!

02.09.2021 10:05

Jmenuji se Julie, je mi 34 let a mám s manželem dvě děti - Petru (5) a Káju (2). 

I po třicítce a dvou dětech jsem stále sexy a muži se za mnou otáčí. Na střední a na vysoké jsem byla hodně populární, kluci (a pak muži) pro mě dělali první poslední a nestydím se přiznat, že jsem je často pořádně využívala.

Postupně mě to však přestávalo bavit a začala jsem v životě hledat nějaký hlubší smysl. Přihlásila jsem se jako dobrovolník do psího útulku a právě tam jsem se poznala s manželem Vaškem, když přišel adoptovat štěně.

Hned jsme si padli do oka, o dva roky později byla svatba a o další dva roky později se nám narodila Peťulka. Rychle následoval malý Kája a všechno by bylo zalité sluncem, kdyby mě netížilo ohromné tajemství.

Rok a kousek po svatbě jsem po delší době vyrazila na sraz ze střední. Byla jsem tam zatím jen dvakrát a hlavně jsem se chtěla starým kamarádkám pochlubit svým prstýnkem.

Kromě nich tam však byl i můj ex Karel. V 18 si mě na rok podmanil. Už tehdy byl 190 cm vysoký, posiloval a hrál na kytaru - pro jeho úsměv byly holky schopné vraždit. 

Karel byl i na tomto srazu a já hned po prvním očním kontaktu věděla, že jsem ztracená. Svou vizáž doplnil krátkým plnovousem, několika tetováními a navíc vlastnil úspěšnou strojírenskou firmu.

Do hodiny jsme se vypařili a strávili jsme spolu naprosto fantastickou noc. Protože i Karel byl ženatý, brali jsme to jako jednorázovku a od té doby jsme se neviděli ani spolu nemluvili.

O dva dny později jsem normálně spala se svým manželem a právě v tomto období byla počatá Peťulka. Vůbec nevím, jestli je otcem Karel nebo Vašek, oba si jsou navíc podobní.

Vašek je na nevěru hrozně vysazený, upozorňoval mě na to už před svatbou. Kdyby se tohle dostalo ven, asi by si i domyslel, po kom je pojmenovaný malý Kája a naše rodina by byla okamžitě v troskách. 

Kam dál?